dinsdag 17 april 2012

Roos kussen....

Het is maar een druilige koude dag en geen zin om ergens naar toe tegaan, het is stil in huis want de kinderen zijn een weekendje naar paps. Dus even lekker tijd voor me zelf. Wat zal ik eens gaan maken? Een kussen, maar wat voor eentje?Ik ben gek op kussens en heb er overal liggen.
Dus duik ik mijn lapjes mand in om te zien wat ik nog heb liggen, het idee komt vanzelf wel als ik zit te woelen in de stof. Een lapje wit linnen is als eerste aan de kant gelegd. maar ik wil geen rechthoekige of vierkant dit keer. Nee ik wil een ronde, maar wat erop? Nog even terug de lapjesmand in. Aha een organza gordijn.... daar kan ik wel wat mee. Ik ga een rooskussen maken. Eerst wat repen van het gordijn knippen en van het linnen 2 rondjes. Het valt nog niet mee om organza in spiraal vorm op het linnen genaaid te krijgen. Maar na dik 2 uur achter de naaimachine te hebben gezeten is mijn rooskussen dan eindelijk af. Eind resultaat?.... Yep ik ben tevreden. Een mooi rooskussen voor op mijn bed.

 
 
                                          
luverty, bye.

Dinnetje Sonja

4 opmerkingen:

 1. nou dat heb je maar weer mooi gedaan zeg zo kom je je dag weer even door en je hebt weer wat nieuws hahahah super gedaan ...fijne avond lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb me verbaasd over je creativiteit zeg, wat gaaf...een heerlijk rooskussen...wat een energie en wat leuk!!!!

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw ....ik vind hem gaaf!
  Wat heb je dat mooi gemaakt.
  Een goede tijdsbesteding voor zo'n saaie druildag!

  Groetjes Petra,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh...wat leuk zeg!!
  Knap gemaakt ook!
  Lieve groet, Hilde

  BeantwoordenVerwijderen