zaterdag 5 mei 2012

Jason Geboren 6maanden gelden ........
vandaag , 6maanden gelden om : 17.17 werd de liefde van mijn leven geboren. hij is geweldig , lief en zo mooi. jammer genoeg niet op een roze wolk gezeten en heb met me gezondheid nog steeds het een en ander , maar de liefde voor mijn zoontje maakt alles goed. hij is mijn kleine baby boy. gister heb ik een traantje gelaten tijdens het uitzoeken van zijn kleertjes omdat ik die op de rommelmarkt wil gaan verkopen. heel zijn kamer lig in puin maar dat was ook de bedoeling , wand hij gaat een stoere kamer krijgen ik heb nu veel baby blauw en dat gaat verranderen. Het word grijs wit en ontzettend stoer. Ik ga veel zelf maken , eigenlijk alles en hou jullie beetje bij beetje op de hoogte. Voor nu nog even de slaapkamer zoal hij is. Ik wens iedereen een fijn weekend en ik ga lekker genieten van mijn baby boy !.        
Luverty,Bye.

Dinnetje,Maria.  

5 opmerkingen:

 1. Wat groeien die kleintjes hard he. Heel veel plezier met het veranderen van zijn kamertje. Dit kamertje ziet er trouwens ook geweldig uit zeg, mooi gedaan. Neem de tijd om goed te herstellen he. Een zwangerschap en een bevalling is niet niks. Ik wens je een fijn weekeind. Kom gerust bij mij om het hoekje kijken. Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja de tijd gaat heel snel.
  Ik vond het ook altijd zo lastig om de eerste kleertjes weer uit de kast te halen.
  Je sluit dan toch iets af.
  Je hebt een hele leuke babykamer, ben benieuwd hoe het gaat worden.
  Fijn weekend!
  Lieve groeten,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit wordt vast een stoere kamer hoor, ja die mooie kleine baby is natuurlijk gegroeid, je kunt jet je bijna niet voorstellen, maar het gaat zo snel.
  Geniet van het veranderen.

  ♥Eefie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke baby kamer zeg....ben benieuwd hoe die er straks uitziet.
  Geef jezelf en je lichaam de tijd om zich aan te passen,iedereen is weer anders en bij de een gaat dat dus ook weer anders.
  Het belangrijkste is dat je kunt genietten van je zoontje!!

  Liefs Petra,

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hele mooie baby kamer hoor!
  Liefs Linda.

  BeantwoordenVerwijderen